Thursday, April 18, 2024 23:42

Cuprins >> Fără categorie > Lingura nu există!

Lingura nu există!

Ai avut vreodată un vis de care ai fost absolut sigur că e real? Dacă nu ai putea să te trezești din acel vis? De unde ai știi diferența dintre lumea viselor și lumea reală?

Lasă-mă să-ți spun de ce ești aici. Ești aici pentru că știi ceva. Ceea ce știi, nu poți explica, dar simți. Ai simțit toată viața ta că e ceva în neregulă cu lumea. Nu știi ce este, dar e acolo, ca o așchie în mintea ta, înnebunindu-te. Acest sentiment te-a adus la mine.

Sunt aici pentru a-ți elibera mintea. Pentru a-ți deschide ochii. Sunt aici pentru a îți arăta calea. Mai devreme sau mai târziu vei realiza – așa cum și eu am făcut-o – că există o diferență între a cunoaște calea și urma calea.

Aceasta este ultima ta șansă de a realiza că lingura nu există. Dupa acest moment, nu mai există nici o cale de întoarcere. Iei pastila albastră – povestea se termină, te trezești în pat și crezi ceea ce vrei tu să crezi. Iei pastila roșie – stai în Țara Minunilor și îți arăt cât de adâncă e gaura de iepure.

Matricea te are…

Urmrește iepure alb … █

Tags: , , ,

2 Responses to “Lingura nu există!”

  1. Mircea Demian spune:

    invata-ma C# … te rog

    • rusoaica spune:

      Tot ceea ce ai nevoie pentru a invăța C# este prezentat pe site-ul acesta, tocmai ăsta este și scopul pentru care l-am creat…

Leave a ReplyFollow the white rabbit